COMBO-Paketit & Muut

 • Helppo Hampaiden Valkaisu Smilekit Ei Kipua Ei vihlontaa

  Huomattavia Tuloksia Heti

  SmileKitin tuotteilla näät eron hampaidesi sävyssä jo ensimmäisen käytön jälkeen, sävy voi vaaleta jopa 8 sävyä! Valkaisukynämme geeli kestää n. 30 käsittelyyn tai Aktiivihiili-purkki riittää jopa 3-4 kuukaudeksi. Tuotteemme eivät aiheuta kipua/vihlontaa. Bambu Hammasharjamme tietenkin on hyvin pitkäkestoinen/valkaiseva! Sivullamme/Instagramissa on myös paljon arvosteluja ja olemme tehneet monia yhteistöitä!

  Sivun Arvostelut 
 • Valkaisutuotteet Suomi Nopea Toimitus

  Nopea Toimitus Jopa Ovelle

  Tilauksia postitetaan joka päivä, mikäli tilauksesi on tehty ennen 16.00, niin se ehtii vielä päivän kuljetukseen! Tällä hetkellä tarjoamme ilmaisen 1-2 päivän pikatoimituksen 1.4 asti!

  Tilauksesi tulee suoraan kotiin, jos tilauksessasi ei ole aktiivihiilijauhea, muuten paketin koon takia se menee lähimpään Postiin ja tilaus joissa Aktiivihiili-purkki menevät 1-2 päivän toimituksella ilmaiseksi!

  Seuraa Tilaustasi 
 • Vegaaninen Valkaisu Laadukas Edullinen

  EU-Hyväksytty & Vegaaninen

  Tuotteemme ovat FDA/EU-Hyväksyttyjä ja täysin peroksidivapaita, turvallisia käyttää, vaikka hampaasi olisivat esimerkiksi herkät, tuotteemme ovat silti sopivia kaikille hampaille! Suosittelemme hammaslääkäärisi kääntymistä, jos hampaissasi on erikoisempi ongelma ja autamme myös mielellämme kysymyksissä.

  Certifikaatimme & Todistukset 
 • Hampaat valkoiseksi heti nopeasti Smilekit Valkaisukynä Aktiivihiili

  Ei valkaissut? Saat rahasi takaisin!

  Tarjoamme rahasi takaisin, mikäli tuote ei valkaissut hampaitasi. 3 Vuoden aikana emme ole saaneeet ainuttakaan negatiivista palautetta tuotteidemme toiminnasta! Myös usein ihmiset tilaavat uudestaan Valkaisukynän geelin loputtua.