Valkaiseeko aktiivihiilijauhe? - Vastaukset kysymyksiisi aktiivihiilijauheesta! - SmileKit.fi

Valkaiseeko aktiivihiilijauhe? - Vastaukset kysymyksiisi aktiivihiilijauheesta!

Täysin orgaaninen ja EU hyväksytty Aktiivihiilijauheemme on hyvä lisä hampaiden valkaisu rutiiniisi!

 

MITEN TOIMIII KÄYTÄNNÖSSÄ?

Aktiivihiilijauhe auttaa vähentämään plakkia ja poistamaan tahroja hammaskiilteestä. Suosittelemme harjaamaaan valkaisuhiilellä kerran päivässä. Voi myös harjata 2 kertaa päivässä. (Hampaiden harjaus pelkällä aktiivihiilijauheella ei korvaa hampaiden harjausta. 

Huuhtele hammasharjan pää hiilijauheeseen ja harjaa hampaat 1-2 minuutin ajan. Huuhtele sitten suusi ja hammasharjasi perusteellisesti ja toista harjausta poistaaksesi jäljelle jäänyt hiilijauhe. Voit myös sekoittaa aktiivihiiltä hammastahnaan.

Lisäksi aktiivihiilellä on myös hampaita valkaiseva vaikutus, joten se on loistava tapa valkaista hampaita turvallisesti  Joten jos rakastat kirkkaan valkoista hymyä, kannattaa ehdottomasti antaa aktiivihiilelle mahdollisuus.

Suosittelemme SmileKit® Valkaisukynän käyttöä sekä Bambu Aktiivihiili Harjaamme, joka on 50% alennuksessa tilauksen yhteydessä! Tämä toimii hyvin myös jauheen kanssa! Täydellinen combo vaalentamaan hampaasi. Jauhe on enemmän puhdistava, tosin valkaiseva myös, mutta valkaisukynämme täydellinen vaihtoehto valkaisuun ja jos paremman haluat, lisää aktiivihiilijauhe rutiiniin!

 

Voit saada kynän ja jauheen halvalla ostamalla Kynä + Jauhe Combon!

 

VAALENTAAKO SE OIKEASTI?

Kyllä! Aktiivihiilijauheella voit saada hampaistasi jopa kahdeksan sävyä valkoisemmat. Tuloksia nähtävissä jo ensimmäisen käytön jälkeen! Parhaat tulokset näkyvät noin 7-14 päivän jälkeen. 

Yksi purkki (50 g) riittää neljäksi kuukaudeksi. Joten jos käytät purkin loppuun kokonaan, valkaisu on taattu. Aktiivihiili poistaa tehokkaasti tupakan, kahvin, teen ja muiden juomien aiheuttamia värjäytymiä ja plakkia. 

Meidän aktiivihiilijauheemme on mintunmakuista, joten se parantaa myös hengityksesi hajua!

Tuote on myös peroksidi-vapaa, eikä aiheuta kipua tai vihlontaa, sekä täysin orgaaninen ja vegaaninen!

 

    

Kuvassa tulokset ennen ja jälkeen (ensimmäinen kerta) Aktiivihiili-jauheen käytön.

 

HYVÄ LISÄ VALKAISUKYNÄLLE?

Kyllä!

Ostamalla meidän valkaisevan aktiivihiilijauheemme saat valkoisemmat hampaat nopeasti ja edulliseen hintaan, purkki kestää jopa 3-4 kuukautta! Suositeltava lisä Valkaisukynän kanssa. Voit myös säästää rahaa ostamalla Combo-paketin.

Suosittelemme minkä vain tuotteen yhteydessä Bambu Hammasharjaamme (Valkaiseva & Puhdistava) - puhdistaa paremmin jopa kuin sähköhammasharjasi ja vaalentaa hampaitasi samalla!

 

Takaisin blogiin